De gemakkelijkste zakelijke lening die u kunt krijgen: welke factoren zijn belangrijk bij het zoeken naar een financieringsoplossing?

Elk type bedrijf vereist een soort lening of kredietlijn om een ​​breed scala aan redenen: startkapitaal, uitrusting, inventaris, kantoorhuur, enz. Aangezien elk bedrijf en elke eigenaar anders is en unieke omstandigheden heeft, is de gemakkelijkste zakelijke lening om voor een andere eigenaar te komen is misschien niet de gemakkelijkste voor jou.

Voor start-ups of bedrijven die geen kredietgeschiedenis of een slechte kredietgeschiedenis hebben, zal het waarschijnlijk moeilijk zijn om traditionele bankleningen te krijgen. Met een lage kredietscore zal uw rentetarief ook hoog zijn, zelfs als u bent goedgekeurd voor een lening.

Kredietverstrekkers kijken meestal naar meer dan uw kredietgeschiedenis. Andere factoren zijn onder meer uw tijd in het bedrijfsleven, de industrie, uw persoonlijke kredietscore, of u recentelijk failliet is gegaan of wanprestaties heeft ondergaan, balans, zakelijke licenties en vergunningen, belastingaangiften, het doel van de lening, bewijs van onderpand en verschillende andere redenen.

Als u denkt dat uw financiële situatie waarschijnlijk zal verbeteren, moet u de documentatie overleggen om dit te bewijzen. Houd uw documenten en financiële dossiers sowieso altijd bij de hand, zodat u het sollicitatieproces zo vlot mogelijk kunt doorlopen.

Zijn SBA-leningen de gemakkelijkste zakelijke lening die u kunt krijgen?

Veel mensen beschouwen SBA-leningen en langlopende leningen niet als de gemakkelijkste zakelijke lening om te krijgen, omdat het aanvraagproces erg lang en complex is. Overweeg alleen SBA-leningen en traditionele zakelijke leningen op lange termijn als uw kredietscore hoog is en u al uw financiële overzichten hebt voorbereid en klaar voor gebruik. Het aanvraagproces kan echter nog enige tijd duren, dus u zult moeten wachten op goedkeuring.

Als u zo snel mogelijk contant geld nodig heeft, zijn er opties zoals voorschotten in contanten. Dit type aanbieding helpt u toegang te krijgen tot kapitaal. U ontvangt een vast bedrag in contanten, maar er wordt van u verwacht dat u een deel van de toekomstige verkopen opgeeft. U bent zelf verantwoordelijk voor het terugbetalen van de lening en de kosten. Hoewel er geen vaste vergoeding is, lijkt $ 15 voor elke geleende $ 100 een vrij normaal bedrag te zijn voor veel handelaars in contanten.

Factuurfinanciering en financiering van apparatuur komen redelijk overeen met hun vereisten. Bij de eerste moet u details van uw onbetaalde facturen laten zien, evenals bankafschriften en andere financiële informatie. Bij het laatste moet u uitleggen welk type activa (en) uw bedrijf moet kopen, en een offerte voor apparatuur, belastingaangiften voor bedrijven, bankafschriften, enz.

Dankzij internet zijn er nog veel meer mogelijkheden voor bedrijven van elke omvang. Online geldschieters duiken de hele tijd op, hoewel het het beste is om bij een kredietverstrekker te blijven die al minstens een decennium bestaat. Begin uw zoektocht bij US Business Funding, een geaccrediteerd bedrijf met de BBB. Zij zullen u helpen bij het vinden van de gemakkelijkste zakelijke lening voor uw behoeften.

Plaats een reactie