Hoe u een lening voor kleine bedrijven kunt aanvragen: tips om u te helpen uw kansen op goedkeuring te vergroten

Om uw bedrijf van de grond te krijgen, of te blijven opereren, moet u de financiering kunnen krijgen die u nodig heeft. Het is niet gemakkelijk om aan dat geld te komen, vooral als je geen zakelijke ervaring hebt en geen erg goede kredietscore hebt. Er zijn dingen die u kunt doen om uw kansen op goedkeuring te vergroten. Hier zijn een paar tips voor het aanvragen van een lening voor kleine bedrijven:

• Schrijf een gedetailleerd businessplan waarin wordt uitgelegd waarom u de financiering precies nodig heeft, hoe u van plan bent het geld uit te geven en wat u gaat doen om het terug te betalen. Het laatste deel is vooral belangrijk, omdat u moet aantonen dat u in staat zult zijn om winst te maken, en dat u door die winst de kredietgever met rente kunt terugbetalen.

• Onderzoek de verschillende soorten leningen en bepaal naar welke de beste is om de aanvraag naar toe te sturen. De SBA-leningen worden gedekt door de Amerikaanse Small Business Administration, maar hebben doorgaans strikte voorwaarden om in aanmerking te komen. Er zijn termijnleningen die worden aangeboden door financiële instellingen zoals kredietverenigingen en banken, en kunnen variëren van kortetermijn- tot langetermijnoplossingen. Andere opties zijn onder meer kredietlijnen, voorschotten aan handelaars, microkredieten, crowdfunding, enz.

• Op een bepaald moment, wanneer u leert hoe u een lening voor kleine bedrijven kunt aanvragen, moet u de tijd nemen om uw kredietgeschiedenis en score te bekijken. Als uw bedrijf minder dan drie jaar bestaat, heeft u waarschijnlijk niet veel zakelijke kredietverleden. Mogelijk moet u uw persoonlijke kredietgeschiedenis gebruiken en als deze niet erg goed is, kunt u problemen ondervinden bij het verkrijgen van goedkeuring. Bekijk de kredietrapporten en overweeg om samen te werken met een kredietherstelbedrijf dat u zal helpen eventuele fouten te verwijderen en enkele problemen op te lossen.

Meer tips over het aanvragen van een lening voor kleine bedrijven

• Vergelijk verschillende aanbiedingen en voorwaarden. Kies minimaal 3 kredietverstrekkers die de ideale voorwaarden voor u lijken te bieden. Als u niet de tijd neemt om meerdere opties te bekijken, loopt u mogelijk een lagere rente mis. Vraag echter niet TE veel leningen aan, omdat dit uw credit score kan schaden.

• Lees recensies over elke geldverstrekker die u overweegt om te zien wat andere bedrijven van vergelijkbare grootte over hen zeggen. Welke kredietverstrekker lijkt goed te scoren bij bedrijven in uw branche? Welke hebben een solide financiële positie?

Nu u weet hoe u een lening voor kleine bedrijven moet aanvragen, kunt u al uw kredietinformatie en rapporten voorbereiden en een goed ondernemingsplan opstellen. Begin met een bedrijf als US Business Funding, dat een A + rating heeft met de BBB.

Plaats een reactie