Informatie over een lening voor een klein bedrijf krijgen: de opties begrijpen en uw kans op goedkeuring vergroten

Om succesvol te zijn, heeft elk bedrijf een toegewijde eigenaar, een sterk concept, realistische doelen, strategie en financiering nodig. Zelf geld gebruiken is meestal een verstandige optie, maar het probleem met de meeste nieuwe ondernemers is dat ze geen eigen geld hebben. De enige echte optie is om te kijken of u een lening voor kleine bedrijven kunt krijgen. Financiering wordt doorgaans onderverdeeld in een aantal verschillende opties, zoals financiering met vreemd vermogen en eigen vermogen.

De traditionele manier om een ​​zakelijke lening van een bank of financiële instelling te krijgen, is niet voor iedereen weggelegd, vooral als u geen zakelijke kredietgeschiedenis heeft en uw eigen persoonlijke kredietgeschiedenis niet zo geweldig is.

Als u echter al minstens twee jaar een bedrijf heeft, heeft u een grotere kans om langdurig door een bank te worden goedgekeurd. Zelfs als u een start-up bent, kunnen er opties voor u zijn om een ​​gedekte lening te krijgen als u een soort onderpand heeft. Vergeet ook geen creditcards. Het kan voor een klein bedrijf voordelig zijn om een ​​kredietlijn op te zetten bij een financiële instelling naarmate het bedrijf groeit als een middel om de cashflow te helpen beheren, zolang u maar op tijd betaalt.

Verhoog uw kansen om een ​​lening voor kleine bedrijven te krijgen

Om uw kansen op goedkeuring echt te vergroten, laat u zien hoe u het geld wilt gebruiken. Elke potentiële investeerder of geldschieter zal absoluut willen begrijpen waarom u naar fondsen zoekt, hoe u de fondsen wilt gebruiken en hoe u van plan bent ze terug te betalen. Verdeel de dingen waarvoor je geld nodig hebt. Vraag niet zomaar $ 10.000. Vraag $ 5.000 voor inventaris, $ 4.500 voor apparatuur en $ 500 voor advertenties. Leg uw strategie uit over hoe u winsten kunt behalen en rendement op uw investering kunt behalen, zodat u in een goede positie verkeert om ze terug te betalen.

Naast het krijgen van een lening voor kleine bedrijven, kan het ook de moeite waard zijn om alternatieve kredietverstrekkers te overwegen, zoals online kredietverstrekkers, angel-investeerders, crowdfunding, enz.

Wees ALTIJD openhartig en eerlijk. Wees bij het invullen van een aanvraagformulier volledig eerlijk en probeer zo nauwkeurig mogelijk te zijn. Alle details met betrekking tot uw bedrijf moeten over de hele linie consistent zijn: de leningaanvraag zelf, officiële documenten en records, sociale media-accounts, enzovoort. Eén enkel type kan uw kansen zelfs schaden.

De beste plaats om online te proberen een lening voor kleine bedrijven te krijgen, is met US Business Funding. Het enige dat u hoeft te doen, is de gratis leningcalculator gebruiken om direct een GRATIS schatting te ontvangen, en dan kunt u binnen enkele minuten financiering aanvragen via een beveiligde website. Een agent neemt dan contact met u op om u te helpen begrijpen wat u vervolgens moet doen.

Plaats een reactie