Unsecured Business Loan for People With Bad Credit

Onlangs werd echter ontdekt dat eigenaren van kleine bedrijven met een goede kredietwaardigheid het gemakkelijker vonden om zakelijke leningen te krijgen van die traditionele banken – financiering aan kleine bedrijven is een onderdeel van de banengroei. Helaas kunnen degenen met een slechte kredietwaardigheid het tijdens een financiële crisis helaas moeilijk vinden om het geld te krijgen dat ze nodig hebben. Dus, wat kan een bedrijfseigenaar doen als hij een slechte kredietwaardigheid heeft en geld nodig heeft?

Velen hebben de indruk dat ze bij traditionele banken moeten blijven om een ​​lening te krijgen. Er zijn verschillende financieringsprogramma’s en oplossingen die ondernemers helpen aan geld te komen, ongeacht hun kredietwaardigheid. In plaats van krediet zullen andere factoren in overweging worden genomen, zoals creditcardverkoop, geschiedenis van bankstortingen en kredietpartners.

Hier zijn enkele dingen die u kunnen helpen een zakelijke lening te krijgen als u geen goede kredietwaardigheid heeft:

Creditcardverkoop

In ruil voor een deel van de toekomstige verkoop van creditcards zijn sommige instellingen bereid geld te lenen. Als u regelmatig maandelijkse creditcardverkopen heeft, maar u heeft een slecht persoonlijk krediet, dan wilt u misschien een handelaar in contanten bekijken, maar een ongedekte zakelijke lening is altijd de beste keuze.

Bankstortingen

Als u een bedrijf bent en regelmatig bankstortingen doet, geeft u deze informatie gewoon aan de kredietverstrekker. Doorgaans zou u een ongedekte zakelijke lening moeten kunnen krijgen die gelijk is aan 10 procent van uw jaarlijkse bruto stortingen, zelfs als u te maken heeft met een slechte kredietwaardigheid.

Kredietpartner

Het gebruik van zakenpartners om u te helpen de lening te krijgen, kan een haalbare oplossing zijn. Als uw zakenpartner een sterke kredietscore heeft, kunt u deze het beste gebruiken. Als u geen zakenpartner heeft, wilt u misschien een vestiging zoeken en een potentiële kredietpartner zoeken die u wil helpen. Aan deze methode zijn natuurlijk enkele risico’s verbonden, omdat u samen met het bedrijf ondertekent om het geld te krijgen dat u nodig heeft.

Dus daar heb je het, als je een slechte kredietwaardigheid hebt, blijf dan niet gewoon zitten en kijk hoe je zaken mislukken. Er zijn verschillende dingen die u kunt doen om uw kansen te vergroten om die ongedekte zakelijke lening te krijgen die u nodig heeft om uw bedrijf draaiende te houden. Ga je gang, zoek naar een financiële instelling die erom bekend staat geld te lenen aan mensen met een slechte kredietwaardigheid.

Plaats een reactie